Mąka z Orzecha Włoskiego 250g

5,00 zł
Brutto

MĄKA Z ORZECHA WŁOSKIEGO SKOLEJ

Mąkę bezglutenową z orzecha włoskiego  otrzymujemy  z częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich.

Ilość

MĄKA Z ORZECHA WŁOSKIEGO 250G

Mąkę bezglutenową z orzecha włoskiego  otrzymujemy  z częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich.

Jest aromatyczna, posiada wyrazisty smak orzecha włoskiego i dość ciemny kolor.

Ponadto mąka z orzechów włoskich zachowuje smak, aromat oraz wartości odżywcze orzechów.

ZASTOSOWANIE:

Polecana do aromatyzowania ciast i placuszków. Idealna do pieczenia i wyrobu pralinek i deserów na zimno.

Nie wymaga obróbki termicznej, dzięki czemu stanowi doskonały dodatek do koktajli i musli.

Po otwarciu produkt należy spożyć w ciągu 6 miesięcy. Mąkę z orzechów włoskich należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu.

WARTOŚCI ODŻYWCZE:

Wartości odżywcze w 100g:

Wartość energetyczna 1801kJ/420kcal

Tłuszcz, w tym: 16g

  • kwasy tłuszczowe nasycone; 1g

Węglowodany, w tym:                                 27g

  • cukry;                                             2g

Błonnik;                                                     0g

Białko;                                                      48g

Sól.                                                          0,04g

450 Przedmioty