Masło orzechowe z orzechów ziemnych 500g
Masło orzechowe z orzechów ziemnych – 100% natury, 100% smaku, 100% orzechów
Nasze masło z orzechów ZIEMNYCH posiada niepowtarzalny smak, oraz stanowi zdrowy dodatek do diety.
Uzupełnia zapotrzebowanie na energię, białko roślinne i zdrowe tłuszcze.
- powstaje w 100% z orzechów fistaszkowych ,
- jest naturalne - bez dodatku cukru,soli, utwardzaczy,
- jest zdrowe i smaczne
- bez dodatków chemicznych, sztucznych aromatów, barwników oraz konserwantów
MASŁO ORZECHOWE Z ORZECHÓW ZIEMNYCH 500G
Masło orzechowe z orzechów ziemnych – 100% natury, 100% smaku, 100% orzechów
Nasze masło z orzechów arachidowych posiada niepowtarzalny smak, oraz stanowi zdrowy dodatek do diety.
Uzupełnia zapotrzebowanie na energię, białko roślinne i zdrowe tłuszcze.
- powstaje w 100% z orzechów ziemnych ,
- jest naturalne - bez dodatku cukru,soli, utwardzaczy,
- jest zdrowe i smaczne
- bez dodatków chemicznych, sztucznych aromatów, barwników oraz konserwantów
Składniki: 100% orzechy ziemne prażone, bez dodatków.
Wytrącanie się oleju z orzechów na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym.
Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
ZASTOSOWANIE:
- dodatek do owsianki, deserów, wypieków
- składnik koktajli, słodkich i wytrawnych sosów
- samodzielna przekąska w domu, szkole lub pracy
- świetnie urozmaica smak kanapek i naleśników
PRZECHOWYWANIE:
Masło można przechowywać w temperaturze pokojowej zarówno przed, jak i po otwarciu.
Po otwarciu najlepiej przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 miesięcy, nie później niż wskazany termin przydatności do spożycia.
Wartość odżywcza |
w 100 g |
Wartość energetyczna |
2540kJ/613kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
50,2 g 6,1 g |
Węglowodany w tym cukry |
8,4 g 6,4 g |
Błonnik |
9,7 g |
Białko |
26 g |
Sól |
0,04 g |
Podane wartości są wartościami orientacyjnymi.
*RWS: Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Informacje dla alergików: W naszym zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Kraj pochodzenia surowca: ARGENTYNA
Podmiot odpowiedzialny :
SKOLEJ SC Robert Skrzypek , Paweł Skrzypek
88-170 Pakość , Kościelec 95 a