MAKARON BEZGLUTENOWY ŚWIDERKI
BEZ KONSERWANTÓW
WOLNE OD GMO
BEZ KURZYCH JAJ
BEZ ALERGENÓW
PRZEZNACZONE DLA WEGETARIAN I WEGAN
SKŁADNIKI:
- mąka ryżowa, mąka kukurydziana, woda
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować wodę ( na 1 litr wody ok.100 g makaronu ).
Do wrzątku dodać trochę soli i oleju, wrzucić makaron.
Gotować 7 minut - aldente, 10 minut - makaron gotowy.
PRZECHOWYWAĆ W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
MASA NETTO: 250 G
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 1482 kJ/349 kcal
Tłuszcz, w tym: 1,74 g
-kwasy tłuszczowe nasycone; 0,3 g
Węglowodany , w tym : 77 g
- cukry; 1 g
Błonnik; 2,3 g
Białko; 7,5 g
Sól. 0,003 g
173 Przedmioty