MAKUCH SOJOWY - EKSTRUDOWANY

0,00 zł
Brutto

Produkt powstający podczas ekstruzji i tłoczenia ziarna soi, który przewyższa poekstrakcyjną śrutę sojową większa strawnością, przyswajalnością i wartością energetyczną. Ponadto oferowany makuch sojowy jest wolny od GMO.

Ilość
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie

MAKUCH SOJOWY - EKSTRUDOWANY

Specyfikacja jakości

Białko surowe

42-43%

Tłuszcz surowy

7-8%

Włókno surowe

6-7%

Produkt powstający podczas ekstruzji i tłoczenia ziarna soi, który przewyższa poekstrakcyjną śrutę sojową większa strawnością, przyswajalnością i wartością energetyczną. Ponadto oferowany makuch sojowy jest wolny od GMO.

Zalety stosowania:

  • - zwiększa przyrost i lepsze wykorzystanie paszy w żywieniu trzody
  • - wyższa strawność jelitowa aminokwasów,
  • - większa smakowitość, na co bezpośrednio wpływa proces ekstruzji,
  • - poprawia zdrowotności brojlerów kurzych, indyczych w całym okresie tuczu,
  • - pełniejsze wykorzystanie genetycznego potencjału wzrostu trzody chlewnej, opasów i kurcząt,
  • - stabilizacja krzywej nieśności jaj,
  • - pomaga przyspieszyć regenerację zdrowia w stadach po przebytych chorobach i zabiegach profilaktycznych, w tym także szczepieniach.

Prowadzimy sprzedaż makuchu sojowego w formie mielonej , pakowanego w worki 40 kg.